Postignite stil i funkcionalnost s umjetnom travom oko vašeg bazena umjesto dekorativnog kamena ili betona. Dvije su mogućnosti kako upotrijebiti umjetnu travu oko vašeg bazena.

Savjeti kako pretvoriti dvorište u prostor poželjan za boravak - bogaćenje vanjskog prostora

Moderno uređenje stambenih prostora predviđa vezu između unutrašnjosti i okoliša. Samim time nastoji se pronaći što praktičnije rješenje za uređenje, a da se pritom zadrži ono najvažnije iz vanjskog i unutarnjeg prostora.

Uređenje terase, zazelenite svoju terasu!


Prvo da pojasnimo što se smatra terasom. Uređenje terase u građevini definiramo kao ravnu obrađenu površinu uz zgradu ili na njoj. Terasa može biti natkrivena, ali ne mora biti. Terasu najčešće koristimo kao vanjski prostor za odmaranje i uživanje pa ju zato nastojimo urediti kao boravak na otvorenome. Terasu ima gotovo svaka kuća, ali je nezaobilazna za ugostiteljske objekte.

Naše tržište prepoznaje umjetnu travu kao podlogu za sportske terene. Pretražujući Internet pronaći ćete stranice i poduzeća koja se bave uvozom i postavom umjetne trave za nogometne terene, golf igrališta, teniske terene i ostale sportske terene.

Ideja za upotrebu umjetne trave ne nedostaje. Savršeno je rješenje za uređenje parkova, okućnica, terasa, balkona, travnjaka, krovova, dječjih igrališta, sportskih terena pa i interijera.
Naši zadovoljni korisnici su privatni investitori, ugostiteljski objekti, turistički objekti, građevinske tvrtke.
Od velikog broja proizvođača izabrali smo isključivo one najbolje.
Ponosni smo što u našoj ponudi možete pronaći samo travu visoke razine otpornosti i kvalitete, a istovremeno savršene mekoće i boje bez sjaja.
Travu za uređenje okoliša postavljamo s jamstvom od šest godin.
Ne sadrži olovo ni kadmij, otporna je na vatru te je pogodna za kućne ljubimce.
Zatražite uzorak naše umjetne trave i uvjerite se da je zaista kao prava!
Iza tvrtke Konveks stoji osoba s petnaestogodišnjim iskustvom u građevinskom sektoru što garantira, uz odabir najkvalitetnijeg dostupnog proizvoda, i uslugu postave umjetne trave sukladno svim pravilima struke.
Kontaktirajte nas i uvjerite se da nam je kupac na prvom mjestu.
Vaš Konveks!

UMJETNE TRAVE KAO PRAVE

Ne sadrži olovo ni kadmij, otporna je na vatru te je pogodna za kućne ljubimce. Zatražite uzorak naše umjetne trave i uvjerite se da je zaista kao prava! Iza tvrtke Konveks stoji osoba s petnaestogodišnjim iskustvom u građevinskom sektoru što garantira, uz odabir najkvalitetnijeg dostupnog proizvoda, i uslugu postave umjetne trave sukladno svim pravilima struke.