Konveks blog

Imam kućne ljubimce, mogu li još uvijek imati umjetnu travu?

Imamo toliko pitanja o tome je li umjetna trava prihvatljiva za kućne ljubimce ili ne i zbog toga odlučili smo o tome napisati blog. Jedno od najčešćih pitanja koje dobijamo je koja je najbolja umjetna trava te možemo li imati kućne ljubimce koji redovito borave na njoj.

Dakle, je li umjetna trava prihvatljiva za kućne ljubimce?
Ako želite kratki odgovor, onda je naš odgovor da. Ako želite znati više o čuvanju umjetne trave ako imate kućne ljubimce, o tome možete pročitati više u nastavku.

SAVJET: Važno je da znate malo više ...

Jedno od najčešćih pitanja je o tome mogu li psi urinirati na umjetnoj travi. Da, ali mora se očistiti što je prije moguće. Ako znate da će vaš pas ići urinirati, pripremite se. Morate ga ukloniti ili oprati sa vodom iz crijeva. Vjerojatno to neće učiniti veću štetu, ali neće izgledati lijepo i može dugoročno naštetiti ako se ne postupi pravilno.

Što se tiče mokraće na umjetnoj travi, morate biti "naoružani" crijevom. Ponekad može ovisiti o travi, ali ako ste kupili s pravog mjesta kao što je Konveks, onda uz malo njege, sve će biti dobro.

Ako ste postavili jeftinu travu s podlogom od lateksa, pas koji mokri po vašoj travi mogao bi nanijeti puno štete. Morate je odmah očistiti, jer to ne samo da može naškoditi vašoj travi, već može biti štetno za pse i djecu koja se igraju na travi.

Ako imate kućne ljubimce, posebno psa, tada vrijedi uložiti u kvalitetnu travu kako biste zaštitili sebe i svoje ljubimce.

Kako to može naškoditi mojim kućnim ljubimcima?
Za one koji imaju umjetnu travu i travu, preporučujemo da je očistite svaki put kad vaš pas vrši nuždu na nju. To biste trebali (i vjerojatno biste trebali učiniti) čak i ako imate vrt sa pravom travom, ali svejedno vas samo podsjećamo. Vodeći proizvođači umjetne trave primijetili su da će se džepovi toksičnog amonijaka nakupiti ako urin ostane netaknut.

Urin kućnih ljubimaca ne samo da može biti štetan za vaše kućne ljubimce i travu, već može naštetiti i okolišu.

U tvrtki Konveks pružamo vam niz vodiča koji će vam pomoći da imate ne samo najbolju umjetnu travu već i da je umjetna trava pravilno postavljena.

Naša umjetna trava ne sadrži olovo ni kadmij, otporna je na vatru te je pogodna za kućne ljubimce. Zatražite uzorak i uvjerite se da je zaista kao prava! Iza tvrtke Konveks stoji osoba s petnaestogodišnjim iskustvom u građevinskom sektoru što garantira, uz odabir najkvalitetnijeg dostupnog proizvoda, i uslugu postave sukladno svim pravilima struke.