Više o Konveksu

TRAVA KAO PRAVA!

Konveks podatci

Ime tvrtke: Konveks d.o.o.
Adresa: Ul. Stjepana Jakševca 10, Sveti Križ
10299 Marija Gorica

Kontakt osoba: Dario Bršec
Kontakt mobitel: +385 98 360094
MB: 080840913
OIB: 67582876792

 

Ideja za upotrebu umjetne trave ne nedostaje. Savršeno je rješenje za uređenje parkova, okućnica, terasa, balkona, travnjaka, krovova, dječjih igrališta, sportskih terena pa i interijera. Naši zadovoljni korisnici su privatni investitori, ugostiteljski objekti, turistički objekti, građevinske tvrtke. Od velikog broja proizvođača izabrali smo isključivo one najbolje. Ponosni smo što u našoj ponudi možete pronaći samo travu visoke razine otpornosti i kvalitete, a istovremeno savršene mekoće i boje bez sjaja.
Travu za uređenje okoliša postavljamo s jamstvom od šest godina. 
Ne sadrži olovo ni kadmij, otporna je na vatru te je pogodna za kućne ljubimce.
Zatražite uzorak naše umjetne trave i uvjerite se da je zaista kao prava! Iza tvrtke Konveks stoji osoba s petnaestogodišnjim iskustvom u građevinskom sektoru što garantira, uz odabir najkvalitetnijeg dostupnog proizvoda, i uslugu postave umjetne trave sukladno svim pravilima struke. Kontaktirajte nas i uvjerite se da nam je kupac na prvom mjestu.
Vaš Konveks!
konveks.png

Naša umjetna trava ne sadrži olovo ni kadmij, otporna je na vatru te je pogodna za kućne ljubimce. Zatražite uzorak i uvjerite se da je zaista kao prava! Iza tvrtke Konveks stoji osoba s petnaestogodišnjim iskustvom u građevinskom sektoru što garantira, uz odabir najkvalitetnijeg dostupnog proizvoda, i uslugu postave sukladno svim pravilima struke.