Naša ponuda umjetne trave


Umjetna trava iz naše ponude proizvedena je u Nizozemskoj, isključivo od europskih sirovina i dolazi s garancijom od 6 godina. Karakterizira ih izvrsna razina UV stabilnosti što garantira odličnu zaštitu od vanjskih uvjeta, a to znači da zadržava prirodan izgled dugi niz godina.
Ne sadrže olovo ni kadmij tako da nisu opasne za djecu (eng; Child friendly) i pogodne za kućne ljubimce (eng; Pet friendly). Danas najveći proizvođač umjetne trave GrassInc, a čije proizvode imamo u ponudi, ulažu velike napore u proizvodnji koja će zadovoljiti svakog kupca. Također, GrassInc ulaže i velike resurse u ECO proizvode koji zadovoljavaju i najveće zaštitnike prirode jer su proizvedeni od biranih, visokokvalitetnih recikliranih materija.


Image
Wise plus
Wise plus 2

Wise Plus

Wise plus naš je BEST BUY proizvod. Namijenjena je širokom području uporabe, od dvorišta, terasa, balkona, oko bazena, za ravne krovove. Dizajnirana je da bude izdržljiva za intenzivno korištenje, a to je postignuto proizvodnjom revolucionarnim oblikom vlati, Waffle shape ® (W oblik).

Ovaj oblik vlati karakterističan je i po tome što ju čini izuzetno mekanom i čvrstom u isto vrijeme. Pritom je zahvaljujući W obliku potpuno bez sjaja.

VISINA 25 - 30 MM

Image
Wicked plus
Wicked plus

Wicked Plus

 

Wicked Plus preporučujemo za dvorišta, terase, a odlična je i za površine oko bazena.

Wicked Plus jednakih je karakteristika i iste boje kao i Wise Plus, razlika je u gustoći i visini vlati. Prekrasno je mekana ali i snažna, s fascinantnom mogućnošću da se oporavi od intenzivnog korištenja.

VISINA 35 - 37 MM

Image
Super Natural
Image

Super Natural

Super Natural je zaista baš kao prava trava. Nastala je pomnim proučavanjem prave trave u kojoj se jasno vidi da je svaka vlat jedinstvenog oblika, dužine, debljine i boje.

Upravo je zato Super Natural savršeno nesavršena. Super Natural ističe se po tome što sadrži veliku količinu različitih oblika vlati, čak do četiri puta više od standardnih kolekcija umjetne trave te sadrži znatno više nijansi boja, čak do osam različitih boja u jednom proizvodu.

VISINA 42 - 44 MM

Image
Samba umjetna trava
Uzorak Samba umjetne trave

Samba

Ona je dio kolekcije C-Squared dobivene spajanjem dva C oblika, jedan uz drugi u istoj niti. Spojem dva oblika C vlati dobivena je umjetna trava koja je potpuno bez sjaja, a predivnog svilenkastog dojma i nevjerojatne elastičnosti.

Samba je do četiri puta jača u usporedbi s konvencionalnim vlatima pravokutnog oblika. U vrućim danima Samba ima i do 20 % manje pohrane vrućine.

VISINA 40 - 42 MM

Image
Eco-pet umjetna trava
Eco pet umjetna trava

ECOPET – C

Izuzetno lagana s posebno mekanom podlogom, kao i prekrasnim mekanim vlatima. Proizvedena od više od 80% recikliranih materijala.

ECOPET – C posebna je po tome što uporaba recikliranih materijala nije značajno utjecala na cijenu te je cjenovno u rangu s ostalim visokokvalitetnim umjetnim travama.

VISINA 28 – 30 MM

Image
Katana 1
Image

Katana

Katana je luksuzan proizvod namijenjen za uređenje okućnica. Ovo je jedna od najgušćih i najviših umjetnih trava u našoj ponudi.

VISINA 55 - 60 MM

OSTALE UMJETNE TRAVE

Image

UMJETNA TRAVA ZA NOGOMET

SAN SIRO

San Siro idealna je za nogometne terene. Za nju nije potrebna ispuna od pijeska i granulata. Odlična je za terene na zatvorenom i na otvorenom. Početna investicija nešto je veća od standardnih nogometnih trava s ispunom od kvarcnog pijeska i gumenog granulata ali obzirom da nema dodatnom održavanja, dosipavanja i servisa, investicija se brzo isplati.

Image

UMJETNA TRAVA ZA OSTALE SPORTOVEADVENTURE

Multifunkcionalna trava visine vlati 10mm. Odlična je za izradu multifunkcionalnih terena obzirom da se na njoj može igrati nogomet, tenis, košarka, badminton, odbojka, padel, golf i sl.