DEKORATIVNA UMJETNA TRAVA

Dekorativne umjetne trave iz naše ponude proizvedene su u Nizozemskoj, isključivo od europskih sirovina. Karakterizira ih izvrsna razina UV stabilnosti što garantira odličnu zaštitu od vanjskih uvjeta, a to znači da zadržava prirodan izgled dugi niz godina.
Sve naše trave dolaze s garancijom od 6 godina. Ne sadrže olovo ni kadmij tako da su Pet friendly i Child friendly. Proizvođači naših umjetnih trava ulažu velike napore da proizvedu umjetnu travu koja će zadovoljiti svakog kupca. Poseban trud uložen je i u proizvode koji zadovoljavaju i najveće zaštitnike prirode jer su proizvedeni od recikliranih materija.

Image
Image
Image

Wise Plus

Wise plus naša je BEST BUY umjetna trava. Namijenjena širokom području uporabe, od dvorišta, terasa, balkona, oko bazena, za ravne krovove. Dizajnirana je da bude izdržljiva za intenzivno korištenje, a to je postignuto proizvodnjom revolucionarnim oblikom vlati, Waffle shape ® (W oblik).

Ovaj oblik vlati karakterističan je i po tome što travu čini izuzetno mekanom i čvrstom u isto vrijeme. Pritom je trava zahvaljujući W obliku potpuno bez sjaja.

UMJETNA TRAVA 25 - 30 MM

Image
Image
Image

Wicked Plus

 

Wicked Plus izvanredna je umjetna trava koju preporučujemo za dvorišta, terase, odlična je i za površine oko bazena.

Ova umjetna trava jednakih je karakteristika i iste boje kao i Wise Plus, razlika je u gustoći i visini vlati. Prekrasno je mekana ali i snažna, s fascinantnom mogućnošću da se oporavi od intenzivnog korištenja.

UMJETNA TRAVA 35 - 37 MM

Image

Super Natural

Super Natural umjetna trava je zaista baš kao prava. Nastala je pomnim proučavanjem prave trave u kojoj se jasno vidi da je svaka vlat jedinstvenog oblika, dužine, debljine i boje.

Upravo je zato Super Natural savršeno nesavršena. Ova umjetna trava ističe se po tome što sadrži veliku količinu različitih oblika vlati, čak do četiri puta više od standardnih kolekcija umjetne trave te sadrži znatno više nijansi boja, čak do osam različitih boja u jednom proizvodu.

UMJETNA TRAVA 42 - 44 MM

Image
Image
Image

Samba

Umjetna trava Samba dio je kolekcije C-Squared dobivene spajanjem dva C oblika, jedan uz drugi u istoj niti. Spojem dva oblika C vlati dobivena je umjetna trava koja je potpuno bez sjaja, a predivnog svilenkastog dojma i nevjerojatne elastičnosti.

Ova trava je do četiri puta jača u usporedbi s konvencionalnim vlatima pravokutnog oblika. U vrućim danima ova umjetna trava ima i do 20 % manje pohrane vrućine.

UMJETNA TRAVA 35 - 37 MM

Image
Image
Image

Bravis

Umjetna trava Bravis Plus klasik je među umjetnim travama. Odličan je izbor za ravne krovove te podove koji nisu često u uporabi ili koji dolaze u kombinaciji s prostorom za gaženje u drugim materijalima kao što su kamen, kocka, cigla i sl.

UMJETNA TRAVA 26 - 28 MM

Image
Image
Image

Katana

Katana je luksuzna umjetna trava namijenjena za izvanredno uređenje okućnica. Ovo je jedna od najgušćih i najviših umjetnih trava.

UMJETNA TRAVA 55 - 60 MM

Image
Image
Image

ECOPET – C

Izuzetno lagana umjetna trava s posebno mekanom podlogom, kao i prekrasnim mekanim vlatima. Proizvedena od više od 80% recikliranih materijala.

Ova trava je posebna po tome što uporaba recikliranih materijala nije značajno utjecala na cijenu te je cjenovno u rangu s ostalim visokokvalitetnim umjetnim travama.

UMJETNA TRAVA 28 – 30 MM

OSTALE UMJETNE TRAVE

Image

UMJETNA TRAVA ZA NOGOMET

SAN SIRO

Umjetna trava San siro idealna je za nogometne terene. Za nju nije potrebna ispuna od pijeska i granulata. Odlična je za terene na zatvorenom i na otvorenom. Početna investicija nešto je veća od standardnih nogometnih trava s ispunom od kvarcnog pijeska i gumenog granulata ali obzirom da nema dodatnom održavanja, dosipavanja i servisa, investicija se brzo isplati.

Image

UMJETNA TRAVA ZA GOLF

ADVENTURE

Multifunkcionalna umjetna trava visine vlati 10mm. Odlična je za izradu multifunkcionalnih terena obzirom da se na njoj može igrati nogomet, tenis, košarka, badminton, odbojka, padel, golf i sl.

U našoj umjetnoj travi ne nalazi se olovo ni kadmij, otporna je na vatru te je pogodna za kućne ljubimce. Zatražite uzorak i uvjerite se da je zaista kao prava! Iza tvrtke Konveks stoji osoba s petnaestogodišnjim iskustvom u građevinskom sektoru što garantira, uz odabir najkvalitetnijeg dostupnog proizvoda, i uslugu postave sukladno svim pravilima struke.