Konveks blog

C-Squared tehnologija

c squaredProizvodi iz kolekcije C-squared® dostupni su u širokom spektru proizvoda, a visina hrpe varira od 16 do čak 50 mm. Proizvodi C-squared® također su dostupni u različitim mjerilima.

Predivo je potpuno sjajno i dobilo je lijep sjaj poput svile. Ovaj poseban tretman osigurava da trava zadrži svoj svjež i živahan izgled, baš poput lijepog, njegovanog prirodnog travnjaka.

Razvijene su pređe C-squared u suradnji s najpoznatijim proizvođačima pređe u Njemačkoj i transformirana je pređa u umjetnu travu u najsuvremenijoj tvornici u Nizozemskoj. 

Korištenjem najboljih polimera i najnovije tehnologije ekstrudiranja možemo osigurati izvrsnu razinu UV zaštite, visoki standard neškodljivosti kože i siguran proizvod za koji je zajamčeno da nema olova i kadmija.

Naša umjetna trava ne sadrži olovo ni kadmij, otporna je na vatru te je pogodna za kućne ljubimce. Zatražite uzorak i uvjerite se da je zaista kao prava! Iza tvrtke Konveks stoji osoba s petnaestogodišnjim iskustvom u građevinskom sektoru što garantira, uz odabir najkvalitetnijeg dostupnog proizvoda, i uslugu postave sukladno svim pravilima struke.