Čistač rollcomb na umjetnoj travi

Čišćenje umjetne trave, koji ROLL & COMB izabrati?

Idealno rješenje za održavanje i čišćenje umjetne trave - Roll & Comb iz Garlanda!

Umjetna trava veliki je trend u uređenju okoliša, zbog brojnih prednosti koje ima u odnosu na prirodnu travu. Izvrsna je imitacija, a uvijek je čista i gusta, a jednostavna za održavanje.
Travu možete pomesti s vremena na vrijeme, a možete i koristiti savršen stroj za održavanje umjetne trave. Naši strojevi jedinstveni su na tržištu, a razvijeni su posebno za potrebe održavanja umjetnih travnjaka. Nema sličnih strojeva na svijetu, osim naših proizvedenih u Garlandu.
Uz ove pomagače više nećete trebati ni metlu ni usisivač, a vaša okućnica će biti bez lišća u jednom prolazu.
Garland je dizajnirao nekoliko modela kako bi svatko pronašao pravi, ovisno o veličini površine i vrsti trave. Kako bismo olakšali izbor, sastavili smo ovaj kratki vodič.

 

Za terase i manje vrtove – ROLL&COMB 141
Za površine travnjaka do 35 m2 idealan je naš model 141. S njime ćete travnjak jednostavno održavati u savršenom stanju. Ovim strojem lako možete pomesti ostatke lišća, smeća, dlake i sliče prljavštine koja se ponekad nađe na umjetnoj travi. Model je izuzetno pristupačan i povoljan, a njime možete pomesti cijeli vrt skupljajući prljavštinu na manjoj hrpi gdje ju lako skupite. Odličan je i za podizanje vlati te ćete njime produžiti vijek svom travnjaku.

Za veća dvorišta i vrtove
Za čišćenje većih površina, preporuča se čistać umjetne trave marke Roll and Comb koji ima funkciju prikupljanja, jer će to znatno olakšati zadatak. Upravo zato imamo i ponudi i modele koji skupljaju mahovinu, lišće i sve ostale ostatke i odlažu ih u stražnju vrećicu, što uvelike olakšava posao.
Ovo su slike iz Garlanda čiji smo mi zastupnici. Ako je ok onda bi iskoristili njihove slike, dok ne napravimo naše.

Za vrtove do 150 m 2
Roll & Comb 302E - ovim strojem možete očistiti, prikupiti i počešljati umjetnu travu od 100 m2 za oko 20 minuta.
Za vrtove do 300 m 2
Roll & Comb 502E - ovaj model ima širu radnu širinu i motor veće snage koji će vam omogućiti brže obavljanje zadatka. S 502E možete očistiti, prikupiti i počešljati umjetnu travu od 200 m2 za oko 20 minuta.
Za vrtove preko 300m 2
Roll & Comb 602QG izvrstan je stroj dizajniran za velike površine kao što su restorani i hoteli. Ima 4-taktni benzinski motor za slobodu kretanja, veliku snagu i dalje radi na većim okretajima što omogućuje čišćenje više četvornih metara u isto vrijeme. S Roll and Comb 602QG možete očistiti, prikupiti i počešljati umjetnu travu od 450 m2 za 20 minuta.

Nadamo se da su vam korisne naše informacije, ukoliko imate dodatna pitanja vezana za umjetnu travu i čišćenje umjetne trave, slobodno nam se obratite.

Konveks logo

U POTRAZI STE ZA

UMJETNOM TRAVOM, STROJEVIMA I ALATIMA ZA ODRŽAVANJE
POSTAVLJANJEM I ODRŽAVANJEM UMJETNE TRAVE