Konveks blog

Želite privući pozornost lijepom terasom?

Imate potrebu preurediti terasu, a niste spremni za velike građevinske radove?

Imamo rješenje - postavite UMJETNU TRAVU na postojeću podnu oblogu.

 
Trava Pokrivac
 
ELEGANTNA TERASA U TRENU 

Oduševiti ćete se koliko jednostavno možete postići luksuzan izgled vaše terase bez veliki građevinskih i financijskih zahvata.

Naši proizvođači umjetne trave posebnu su pozornost posvetili upravo na proizvodnju trave koja je predviđena za često i pomalo agresivno korištenje. 

Upravo zato u ponudi imamo trave koje su optimalne visine i gustoće kako bi bile otporne na svakodnevno hodanje. To su trave prekrasnog, realističnog izgleda a ujedno proizvedene od ekstra izdržljivih materijala koji garantiraju dugotrajnost i otpornost na korištenje.

STARO POSTAJE NOVO

Na stare, dotrajale keramičke pločice ili na nezavršenu betonsku ploču terase, postavite umjetnu travu i na taj način uštedite na vremenu potrebnom za uređenje terase. Umjetnom travom će te dobiti djelić prirode i zelenila na vašoj terasi.

EUROPSKI PROIZVOD

Trave iz naše ponude posjeduju certifikate o 100% europskom podrijetlu, nezapaljive su, antialergene i najbolji prijatelj svakom ljubimcu (pet friendly). Kombinacijom raznih materijala za uređenje terasa i umjetne trave vrlo lako se dobije luksuzan, a opet vrlo ugodan prostor, pogodan za svakodnevno uživanje.


Umjetnom travom na vašoj terasi svakako će te privući pozornost, oduševiti svakoga i istaknuti se u mnoštvu običnih, bezidejnih i svakodnevnih terasa.

 

 uređenje terase

Terasa L WEB SMALL

 Terasa ZG

Terasa DON

 

 

 

Naša umjetna trava ne sadrži olovo ni kadmij, otporna je na vatru te je pogodna za kućne ljubimce. Zatražite uzorak i uvjerite se da je zaista kao prava! Iza tvrtke Konveks stoji osoba s petnaestogodišnjim iskustvom u građevinskom sektoru što garantira, uz odabir najkvalitetnijeg dostupnog proizvoda, i uslugu postave sukladno svim pravilima struke.