Želite privući pozornost lijepom terasom?

Imate potrebu preurediti terasu, a niste spremni za velike građevinske radove?

Imamo rješenje - postavite umjetnu travu na postojeću podnu oblogu.

 
Trava na terasi Pokrivac
 

Elegantna terasa u trenu 
Oduševiti ćete se koliko jednostavno možete postići luksuzan izgled vaše terase bez veliki građevinskih i financijskih zahvata.

Naši proizvođači umjetne trave posebnu su pozornost posvetili upravo na proizvodnju trave koja je predviđena za često i pomalo agresivno korištenje. 

Upravo zato uponudi imamo umjetne trave koje su optimalne visine i gustoće kako bi bile otporne na svakodnevno hodanje. To su trave prekrasnog, realističnog izgleda a ujedno proizvedene od ekstra izdržljivih materijala koji garantiraju dugotrajnost i otpornost na korištenje.

Staro postaje novo

Na stare, dotrajale keramičke pločice ili na nezavršenu betonsku ploču terase, postavite umjetnu travu i na taj način uštedite na vremenu potrebnom za uređenje terase. Umjetnom travom će te dobiti djelić prirode i zelenila na vašoj terasi.

Europski proizvod

Trave iz naše ponude posjeduju certifikate o 100% europskom podrijetlu, nezapaljive su, antialergene i najbolji prijatelj svakom ljubimcu (pet friendly). Kombinacijom raznih materijala za uređenje terasa i umjetne trave vrlo lako se dobije luksuzan, a opet vrlo ugodan prostor, pogodan za svakodnevno uživanje.

 Umjetnom travom na vašoj terasi svakako će te privući pozornost, oduševiti svakoga i istaknuti se u mnoštvu običnih, bezidejnih i svakodnevnih terasa.


Konveks logo

U POTRAZI STE ZA

UMJETNOM TRAVOM, STROJEVIMA I ALATIMA ZA ODRŽAVANJE
POSTAVLJANJEM I ODRŽAVANJEM UMJETNE TRAVE