Uređenje okoliša kuće za najam za uspješnu turističku sezonu

Uložili ste veliki trud u uređenje okoliša kuće za najam, no jeste li učinili dovoljno za dobru prezentaciju? Prije sezone i objavljivanja na internetskim stranicama raznih agencija morate uložiti veliki trud oko stvaranja atraktivnih fotografija jer fotografijom želite privući pozornost na svoju kuću. Dobro predstavljena kuća ili apartman prvi su korak do novog turista. Sigurno ne moramo naglašavati da je uz lijepu fotografiju važno i održavati  objekt najmanje na razini s fotografije. Svaki dodatak je dobrodošao ali nikako si ne smijete dozvoliti da podbacite s održavanjem te da turiste dočeka lošije stanje od oglašavanog.

Plan održavanja je zato jako važan. Redovito održavanje nakon smjene turista je standard i o tome ne treba puno pisati. No što je s većim održavanjima? Ulažete li dovoljno u svoje okućnice? Nije li upravo ta vanjska ponuda objekta ono što dodatno privlači turiste? Pogotovo danas kad moramo minimizirati socijalni kontakt, posebno s nepoznatim ljudima.

Kako se istaknuti, a ne biti prenametljiv?

Trendovi u uređenju eksterijera svake su godine sve hrabriji. Lijepo i atraktivno uređene okućnice su zanimljive i tražene, te s time ste prepoznatljivi  i istaknuti. Odvažno ali skladno. Jer hrabri iskorak mora biti usklađen s bojama, teksturama, materijalima, dodacima. Uspostavite harmoniju s unutrašnjim prostorom ali postignite onaj dodatni faktor koji će oduševiti turiste. Taj faktor diže popularnost i cijenu nekretnini.

Što možete učiniti još danas?

Obojite vanjsku stolariju, ograde, sve drvene objekte. Isto tako obnovite i predmete od željeza. Riješite se nakupljene mahovine, korova, biljaka i drveća kojima više nije mjesto u vrtu. Kontaktirajte pouzdane vrtne centre te napravite plan sadnje novog bilja.

Bilje ne morate saditi direktno u zemlju, u ponudi ima divnih biljaka koje izvrsno uspijevaju i u teglama ili u žardinjerama. Također je ponuda žardinjera za vrtno bilje ogromna, a postoje i predivne ideje kako ih izraditi po mjeri, sami ili zatražite pomoć.

Ako imate poteškoća s uređenjem travnjaka, a znamo da je to poseban izazov, onda razmislite koje  opcije imate.  Lijep i uredan travnjak je važan dio okućnica.

Sigurno ste već upoznati da je za savršeno zeleno dvorište svjetski trend travnjak od sintetskih vlakana. Silni je trud uložen u istraživanje i razvoj tako da su neki od proizvođača znatno iznad konkurencije s kvalitetom svojih proizvoda. Razvili su proizvod koji je mekan na dodir, boja toliko različitih da se doslovce može izabrati ista nijansa kao trava koja raste u nekom podneblju, toliko realnog izgleda i dodira da mnoge zavara da je prava trava, a potpuno siguran za korištenje s posebnom pozornošću na sigurnost djece i kućnih ljubimaca.

Glavna prednost, a posebno za uređenje kod kuća za odmor, je lakoća održavanja. Nema košnje ni zalijevanja, a to uveseljava iznajmljivača kao i gosta. Omogućujete gostu privatnost bez nepotrebnog ometanja radi redovitog održavanja okućnica. Najljepše je gostu pružiti maksimalno kako bi bio zadovoljan, a uz smanjen fizički trud.

Ako mislite da bi vam mogli pomoći da vaši gosti ostanu "vauuu", slobodno nas kontaktirate.

Konveks logo

U POTRAZI STE ZA

UMJETNOM TRAVOM, STROJEVIMA I ALATIMA ZA ODRŽAVANJE
POSTAVLJANJEM I ODRŽAVANJEM UMJETNE TRAVE