Biranje najbolje umjetne trave za vaš prostor - Sve što trebate znati

Kada odlučite nadograditi svoj vanjski prostor umjetnim travnjakom, obvezujete se da ćete izvršiti relativno veliku kupnju kojoj će rok trajanja biti od 12 do 15 godina. Na prvi pogled moglo bi se činiti da su sve umjetne trave iste, ali nisu svi umjetni travnjaci jednaki. Postoje velike nejednakosti u kvaliteti na tržištu.

U stvari, mnoga rješenja koja imamo na raspolaganju prilagođena su određenim okruženjima i koriste se tako da se poveća rok trajanja proizvoda ovisno o vašim individualnim potrebama. To znači da je neophodno da odaberete pravi travnjak za svoj prostor, ali kako se točno pronalazi najbolje rješenje?

Lokacija travnjaka

Prije nego što kupite prvu umjetnu travu koju vidite, morate razmotriti gdje je namjeravate koristiti. Jedna od mnogih blagodati umjetnih travnjaka je ta što se mogu koristiti gotovo bilo gdje. Određena mjesta donijet će veću upotrebu, što znači da treba tražiti što trajnije rješenje.

Neki od primjera gdje možete koristiti umjetnu travu su:

Vrsta trave koju biste koristili u parku nije jednaka onoj koju biste koristili u prodavaonici. Isto tako umjetna trava za golf razlikovat će se od vrtne umjetne trave.

Budžet

Sljedeća stvar o kojoj morate razmisliti kad odabirete umjetni travnjak je vaš budžet. Za domaće travnjake postoji mnogo dostupnih mogućnosti, tako da bi budžet mogao biti odlučujući faktor.

Trošak umjetnog travnjaka može se podijeliti na tri glavna dijela:

  1. cijena samog proizvoda
  2. cijena pripreme podloge
  3. cijena postavljanja travnjaka

Iako se cijena naše umjetne trave razlikuje od vrste do vrste, svaki put vam je zajamčena iznimna kvaliteta.

Upotreba

Zatim trebate razmotriti upotrebu travnjaka - posebno u slučaju domaćih vrtova.

Zaključak

Glavna stvar na koju morate razmisliti kada odabirete najbolju umjetnu travu za svoj prostor su krajevi trave. Ako više volite izgled kraće, svježe pokošene trave, kraća duljina hrpe bit će najbolje rješenje. Ako vam se sviđa izgled dužih vlati trave koje nježno pušu na vjetru, poželjet ćete veću duljinu hrpe. Naše trave također imaju različite nijanse boja, što vam omogućuje da odaberete nijansu koja odgovara vašem ukusu i vašem prostoru, ima ponešto za svakoga.

Konveks logo

U POTRAZI STE ZA

UMJETNOM TRAVOM, STROJEVIMA I ALATIMA ZA ODRŽAVANJE
POSTAVLJANJEM I ODRŽAVANJEM UMJETNE TRAVE