Uređenje terase za vaše uživanje

Uređenje terase, zazelenite svoju terasu!


Prvo da pojasnimo što se smatra terasom. Uređenje terase u građevini definiramo kao ravnu obrađenu površinu uz zgradu ili na njoj. Terasa može biti natkrivena, ali ne mora biti. Terasu najčešće koristimo kao vanjski prostor za odmaranje i uživanje pa ju zato nastojimo urediti kao boravak na otvorenome. Terasu ima gotovo svaka kuća, ali je nezaobilazna za ugostiteljske objekte.

Kada uređujemo terasu najvažnije nam je estetski dojam, zatim funkcionalnost i kakav nam pruža ugođaj. To je jednako važno kada uređujemo terasu za privatna druženja kao i za ugošćavanje u restoranu ili kafiću. Svakako je pritom važan i budžet s kojim raspolažemo.

Podne obloge

Adriatic Gastro ShowNajčešće podne obloge koje koristimo su drvene obloge, keramičke ili kamene. Često radi uštede pod završavamo samo s betonskom glazurom. Od nedavno se pojavila kao odlično rješenje za pod terasa umjetna trava. Na prvu neobično rješenje, no vrlo praktično. Lako se postavlja na grubo obrađene površine, dotrajale pločice, uništene drvene obloge. Daje toplinu hladnom prostoru, jednako bojom kao i teksturom. Vlati umjetne trave različitih su visina, gustoće i boje tako da se može odabrati umjetna trava za svaku terasu. Važno je spomenuti da je umjetna trava lagana za održavanje. Jednako kako održavate tepihe u kući tako možete održavati i umjetnu travu na otvorenome.
Uređenje terase kafića i restorana – zelena idila
Terasa kafića dobiti će potpuno novi izgled kada se postavi zeleni pod. Postaje atraktivniji i interesantniji svakom gostu. Povratne informacije vlasnika restorana koji su stavili umjetnu travu na svoje terase su odlične. Često im gosti prilaze upravo radi drugačijeg izgleda terase. Sviđa im se što u nizu jednoličnih restorana umjetna trava često digne prostor iznad konkurencije, a znatiželja prolaznika o teksturi umjetne trave često završi pričom uz pokoju čašicu.

Važno odabrati kvalitenu umjetnu travu

Uređenje teraseLijepo je znati da postoji nešto što je još uvijek dovoljno novo da probudi znatiželju neupućenih ali isto tako zadovolji potrebe korisnika. Važno je pritom napomenuti da se prilikom odabira trave koja je namijenjena za uređenje privatnih terasa i terasa ugostiteljskih objekata koristi isključivo provjerena i atestirana trava. Ona koja je pet friendly, nezapaljiva i ne sadrži štetne sastojke. Takvu travu proizvode europski proizvođači s obzirom da su europski standardi kvalitete jako visoki  kako bi zaštitili korisnike.
Mi u Konveksu nudimo isključivo travu europske kvalitete i najvišeg standarda čvrstoće, gustoće i otpornosti. U ponudi imo imamo različite proizvođače iz nizozemske, njemačke i češke. S obzirom da svaki proizvođači koristi vlastito istraživanje u proizvodnji umjetne trave, dolaze i do različitih rezultata. Svaki proizvod koji nudimo je vrhunske kvalitete, razlike su najčešće subjektivne. Uklapa li se trava više ili niže vlati, gušći ili rjeđi šavovi, tamnije ili svjetlije boje, jednobojna ili u kombinaciji sa smeđom bojom, potpuno bez sjaja ili sjajnija. Izbor je ogroman!

Trebate pomoć u uređenje terase? Kontaktirajte nas

Vaš Konveks!

 

UMJETNE TRAVE KAO PRAVE

Ne sadrži olovo ni kadmij, otporna je na vatru te je pogodna za kućne ljubimce. Zatražite uzorak naše umjetne trave i uvjerite se da je zaista kao prava! Iza tvrtke Konveks stoji osoba s petnaestogodišnjim iskustvom u građevinskom sektoru što garantira, uz odabir najkvalitetnijeg dostupnog proizvoda, i uslugu postave umjetne trave sukladno svim pravilima struke.