Umjetna trava za poslovne prostore, restorane, hotele, sunčališta, trgovine

Umjetna trava za poslovne investitore postaje sve popularnija. I sami smo poduzetnici i zaista nam je, uz sve obaveze, briga o travnjaku zadnja stvar na koju bismo željeli trošiti vrijeme. Upravo zato smo prostor oko kuće uredili travnjakom koji ne traži od nas poseban angažman, a predivan je u svako doba godine. Nama je to bila jedna od najboljih odluka ikada. Idući je na redu i naš poslovni prostor, kojemu želimo dodati divno zelenilo koje uvijek djeluje pozitivno.
Primjećujemo kako se tržište mijenja te kako ljudi prihvaća nove ideje, tako je i s uređenjem interijera i eksterijera. Sve češće se na investiciju u prekrasan zeleni travnjak odlučuju i vlasnici kuća za odmor, hoteli, restorani…
Ukoliko dvojite o tome je li mudro ulagati u umjetni travnjaka oko vašeg poduzeća, evo nekoliko razloga zašto biste mogli razmisliti o tome:

  • minimizirali biste dugoročne troškove,
  • smanjili potrebu za održavanjem okoliša,
  • smanjili razinu onečišćenja i
  • podigli izgled vaše firme na sasvim jednu drugu razinu.

Neovisno o tome jeste li vlasnik kafića, restorana, hotela, trgovine, imate li urede ili želite lijep okoliš oko proizvodnog pogona, umjetni travnjak ima nebrojeno mnogo prednosti. Najvažnije od svega, dugoročno štedite vrijeme i novac.

Planirajte dugoročno – smanjite godišnje troškove

Umjetna trava je dugoročno ulaganje, jer jednom kad se odlučite za instaliranje umjetnog travnjaka znate da ste mirni do deset godina. To je razlog zašto potrebno više vremena uložiti u odabir prave i kvalitetne umjetne trave. Garancija proizvođača na izdržljivost je šest godina za područje južne Europe. To znači da jednom kad se odlučite na investiciju u umjetni travnjak, da ste minimalno narednih šest godina bez brige. Obzirom da je ulaganje u savršen travnjak velika investicija, strašno je važno kome povjeravate takav odgovoran zadatak. S pravim partnerom možete biti bez brige da ćete dobiti upravo ono što ste tražili, bez reklamacija i duže od šest godina koje garantira proizvođač. Neka istraživanja su pokazala da ulaganjem u umjetnu travu podižete vrijednost nekretnini od 5 % do gotovo 13%, ovisno o vrsti nekretnine i ostalom uređenju okoliša.

Uvijek prekrasan travnjak – bez zahtjevnog održavanja
Ukoliko ste već ulagali u predivan zeleni travnjak, onda znate da je cijena održavanja savršeno zelenog travnjaka od prave trave jako visoka, ukoliko za to angažirate stručne ljude. Cijena održavanja travnjaka od prave trave površine do 150m 2, na godišnjoj razini doseže i do 15.000 kn. Kako biste mogli razmisliti o isplativosti ulaganja u našu travu, samo ćemo dati prosječan trošak ulaganja u travnjak površine do 150 m2 od umjetne trave koji jednokratno iznosi oko 35.000 kn, a dodatnog održavanja nema.
Naravno da cijena održavanja pravog travnjaka može biti i daleko niža, ukoliko ga sami održavate, no svima nam je vrijeme daleko najskuplje, pogotovo kad to vrijeme možemo daleko bolje iskoristiti. Postavljajući travnjak od umjetne trave dugoročno ćete profitirati i moći ćete ponosno gledati na vaš okoliš koji će biti u svakom trenutku prekrasno uređen

Nemojte upasti u zamku prilikom izbora
Niža cijena uvijek je primamljiva, kao i umjetna trava na akciji. No zapitajte se koji su razlozi znatno niže cijene od konkurencije te zadovoljava li proizvod sve kriterije koji su bitni kako bi travnjak bio predivan dugi niz godina.

Brinite o estetici
U poslovnom svijetu važno je brinuti o imidžu, a znate i sami da je prvi dojam koji ostavite najvažniji. Krasno uređen izlog uvijek privuče veći broj kupaca i utječe na percepciju kupaca o vašem proizvodu ili usluzi. Isto tako je i s prostorom oko vaše firme, to je lokacija na kojoj se susrećete s vašim poslovnim partnerima. Uložite u taj prostor ne samo radi poslovnih partnera već i radi vaših zaposlenika. Oni će cijeniti uredan i lijep zeleni travnjak. Umjetnom travom za uređenje okoliša možete transformirati vaš vanjski prostor u samo jednom danu. Kontaktirajte Konveks i saznajte najbolji odabir za vaš prostor. Jer nije svaka umjetna trava ista. U našoj ponudi možete naći umjetne trave točno u nijansi koja se vama najviše sviđa ili onu koja se najbolje slaže uz ostalo zelenilo oko vas.

Zabrinjava vas hoće li trava izdržati duže od šest godina?
Ranije smo pisali kako je bitna cijena i kvaliteta umjetne trave koju ćete izabrati za svoj travnjak, evo i jedan konkretan primjer iz našeg poslovanja koji jasno prikazuje zašto je važan izbor.
Investitor poznatog dubrovačkog restorana odlučio je 2015. godine zamijeniti povoljnu umjetnu travu, loše kvalitete. Na zamjenu se odlučio je se ta trava nakon dvije godine intenzivnog korištenja počela doslovno raspadati. Kontaktirao je nas te se odlučio za našu umjetnu travu nizozemskog proizvođača. Trava koju je odabrao izuzetnih je karakteristika. Pogledajte na slici kako ona izgleda danas, nakon šest sezona intenzivnog korištenja. Ne moramo ni napominjati koliko je investitor zadovoljan.

Konveks logo

U POTRAZI STE ZA

UMJETNOM TRAVOM, STROJEVIMA I ALATIMA ZA ODRŽAVANJE
POSTAVLJANJEM I ODRŽAVANJEM UMJETNE TRAVE