Važni savjeti prije kupnje umjetne trave

Važni savjeti prije kupnje umjetne trave

Saznajte koja je vrsta umjetne trave najbolja za vas i ostali važni savjeti

S umjetnom travom uživanje u zelenom vrtu traje dugi niz godina. Kako biste postigli najbolji rezultat i dobili terasu, balkon ili vrt upravo onakav kakav sanjate, obratite pozornost na neke važne faktore koje vam donosimo.
Možete dalje pročitati ovaj popis koji vam može pomoći kao budućnosti Upravo smo zato sastavili ovaj popis koji može pomoći svakom budućem vlasniku umjetne trave.

Umjetna trava stan Zagreb 5 terasa

Što napraviti prije kupnje i postavljanje umjetne trave?
Nama u Konveksu iznimno je važno posvetiti se svakom klijentu osobno i svakom potencijalnom kupcu umjetne trave dati savjete kako odabrati najbolji model za svoje potrebe. Nadalje, možete pročitati ovaj popis koji vam može pomoći kao budućem vlasniku umjetnog travnjaka.

1. Pripazite na površinu na koju postavljate umjetnu travu
Jako je bitno želite li postaviti na terasu ili balkon koja je čvrsta podloga ili na dvorište gdje se trenutno nalazi prava trava. Zato je prvo i najvažnije definirati kakva je površina na koju želite instalirati travnjak.
Postavljanje trave na balkon ili terasu je zapravo vrlo jednostavno i to je nešto što si bez puno muke možete napraviti i sami, uz naše savjete. U tom slučaju jedino što morate napraviti je odabrati model koji vam se najviše sviđa i možete ga instalirati direktno na površinu.
terasa umjetna trava
2. Usporedite različite modele trave – razlike su već na oko jasne
Detalji koje možete vidjeti na uzorku trave čine razliku među umjetnim travama: od boje, teksture, gustoće, oblika vlati… Mnogi su detalji koji utječu na sam izgled trave nakon što ju postavite na željeno mjesto. Ti detalji utječu na izgled ali i na izdržljivost. Nije isto ukoliko je trava izrađena od ravnih vlati ili vlati C oblika ili W oblika.
Znamo da je iznimno važno dotaknuti travu prije odabira, staviti ju na željeno mjesto i testirati ju, stoga vam šaljemo besplatne uzorke naših najboljih modela. Sve što trebate učiniti je kliknuti i upisati adresu za slanje uzorka i uzorak stiže za 24 do 48 sati.

Kada vam uzorak stigne, predlažemo vam da ga stavite na otvoreno mjesto, tamo gdje ga planirate postaviti, gazite ga malo, stavite na njega nešto teško i pratite kako će se obnavljati. Isto tako uz uzorak ćete lakše izabrati najbolju nijansu.
Ni jedna nijansa vam ne odgovara – nema problema. Javite nam preferencije koje vam odgovaraju i poslati će mo vam nove uzorke. U našoj ponudi ima veliki izbor nijansi.

3. Pitajte nas za savjet kako biste se odlučili na model baš za vašu površinu
Niste sigurni koja je trava za vas ili niste sigurni na koje karakteristike morate obratiti pažnju, za sve informacije tu smo za vas.
Imate djecu koja će uživati na travi, ljubimce koji slobodno trče po dvorištu, želite imati krasno zelenilo oko bazena, za sve vaše želje mi imamo rješenje. Zatražite ponudu, mi smo vam uvijek na raspolaganju.

4. Na koje karakteristike da posebno obratim pažnju?
Svakako je važno da je umjetna trava sigurna i da je proizvedena od najboljih sirovina. Europski standardi proizvodnje su izuzetno visoki, stoga neka vaša umjetna trava bude od europskih sirovina. Bez kompromisa.
Naše iskustvo pokazuje da pri odabiru morate obratiti pažnju na:

  • visinu vlati za vaše potrebe
  • model i oblik vlati
  • sastav od kojeg je proizvedena
  • kakvu otpornost ima na intenzivno korištenje

5. Provjerite cijenu prije kupnje
Cijena je uvijek važan faktor radi ograničenog budžeta ali i radi pokazatelja o kakvom se proizvodu radi. Jasno je da je kvalitetnija sirovina ujedno i skuplja. Tako je i s umjetnom travom. Trava koja traje dug niz godina i koja je izrađena po najvišim standardima ujedno ima i višu cijenu.
Naša umjetna trava iz ponude velikog je cjenovnog raspona, upravo kako bi svatko mogao pronaći onu pravu, no nismo radili kompromis s kvalitetom i sigurnosti!

6. Informirajte se o održavanju
Svima je jasno da je broj jedan razlog zašto odabrati umjetnu travu upravo taj što nema zahtjevnog održavanja. Postavite zeleni travnjak i uživate u njemu od prvog dana. Nema sijanja trave i čekanja da naraste, zalijevanja i svakodnevne brige.
Umjetna trava je baš za prave hedoniste!
Uvijek će biti lijep i bez posebnog truda, a možete ga čistiti i održavati kao i svaki tepih ili uz pomoć specijaliziranih strojeva upravo za umjetnu travu.

Konveks logo

U POTRAZI STE ZA

UMJETNOM TRAVOM, STROJEVIMA I ALATIMA ZA ODRŽAVANJE
POSTAVLJANJEM I ODRŽAVANJEM UMJETNE TRAVE