Zelena okućnica sa puteljkom

8 inspirativnih ideja za uređenje okućnice umjetnom travom

Imajte najljepše dvorište u kvartu. 

Održavanje prave trave oko vanjskog dijela kuće može biti glavobolja. Travnjaci zahtijevaju puno vode, košnje, gnojiva i pesticida - za sve je potrebno vrijeme, strpljenje i novac. Umjetna trava ekološka je alternativa koja nudi uvijek zelenu nadogradnju raznim vanjskim prostorima. Nema ograničenja u tome kako možete koristiti umjetnu travu za uređenje okućnice. Bez obzira imate li veliko dvorište, mali balkon ili nešto između toga, opskrba umjetnom travom, veleprodaja dobavljača umjetne trave i sintetičke trave, učinila je sve! Otkrijte neke od zadivljujućih načina korištenja umjetne trave za poboljšanje vanjskog životnog prostora kućanstava.

Napravite prostrani travnjakkuća sa crvenim krovom

Umjetna trava izvrsno je rješenje za male i velike prostore. Ostvarite neusporedivu privlačnost rubnjaka uređenje dvorišta s umjetnom travom. Za pokušaj održavanja pravog travnjaka potrebno je vrijeme, novac i frustracije. Osim toga, nikada ga ne morate zalijevati, što je ekološka nadogradnja koja štedi i vaš račun za vodu. S kosilicom u mirovini možete povratiti svoje vikende.

Uparite ga s terasomterasa sa travnjakom

 

Veliko dvorište mjesto je u kojem se može uživati ​​cijeli dan, od igranja s loptom popodne do pečenja pečenje roštilja u predvečer. Travnato okruženje omekšava pejzaž i pomaže stvoriti sveukupno privlačan prostor.

Neka bude modernoKuća ispred dvorišta i mora

 

Jednostavno četvrtasto dvorište pretvoreno je u moderan prostor zahvaljujući kreativnom planu krajobraznog dizajna koji uključuje prekrasnu dimenziju. Umjetna trava služi kao žarište s okolnim značajkama koje pružaju kontrastne teksture i boje. Betonski finišeri, visoki zimzeleni grmovi, kamena terasa i ograda kremaste boje stvaraju elegantan obris koji čini zeleni travnjak zvijezdom dvorišta.

 

Uredite svoj krovuređen krov umjetnom travom

Ne zanemarujte krov kada je u pitanju uređenje! Umjetna trava pretvorila je ovaj urbani eksterijer u ultimativnu zonu zabave. Postavka ima blagovaonicu i ležaljke na vrhu umjetne trave, savršene za formalna ili opuštena druženja. Ovo gradsko mjesto spremno je za vlastitu vrtnu zabavu.

Napravite Raj oko bazenaPlavi bazen i umjetna trava

Ovo vanjsko okruženje nudi pomalo svega. Umjetna trava oko bazena omogućuje udobnost bosih nogu, pa vlasnici kuća i gosti mogu preskočiti gaženje po vrućim betonskim zonama. Nakon osvježavajućeg umakanja, umjetna trava pruža i sigurnost za mokra stopala. Nema brige oko skliskih površina, a ako netko slučajno padne, umjetna trava nudi mekani jastuk.

Konveks logo

U POTRAZI STE ZA

UMJETNOM TRAVOM, STROJEVIMA I ALATIMA ZA ODRŽAVANJE
POSTAVLJANJEM I ODRŽAVANJEM UMJETNE TRAVE